PolyExtrude attributes problem

   234   2   1
User Avatar
Member
3 posts
Joined: 10月 2017
Offline
Hi Everyone,
Please, correct me if i'm wrong or point me in the right direction if it's not a bug, but it seems that when a gemoetry with vertex and primitive attributes gets extruded, if you generate unwrapped texture cordinates for the sides,( the method of transfer/promote primitive attributes changes?) it deletes the sides primitve attributes.
(Houdini18.0.597)


Here the file and some images.
Edited by JFS - 2021年1月12日 11:39:49

Attachments:
polyExtr_prim_vertex_bug.hip (216.7 KB)
no_unwrapped_sides.jpg (577.3 KB)
unwrapped_sides.jpg (614.0 KB)

User Avatar
Member
15 posts
Joined: 8月 2019
Offline
Hello there, well gave a try to your file and I was not able to see the prim numbers as 0, does not matter if I checked the Uvs thing.
so I got a bit confused, now I wonder why it did not work on my side.

please see my attached gif. about 3m in size (sorry about that).
Edited by jorgelm23 - 2021年1月14日 08:07:54

Attachments:
primattrib.gif (2.9 MB)

User Avatar
Member
3 posts
Joined: 10月 2017
Offline
Sorry for not being clear enough, the 0 were the prim attribute “piece”, not the actual primitive number, the two colored-type faces are assigned from that attribute (visualization pruposes), my goal is to extrude unwrapping uvs while preserving my primitve attributes, (looks like it only work when you aren't generating unwapped uvs for the sides on the extrude node).
Thanks
Edited by JFS - 2021年1月16日 18:20:33
  • Quick Links