Geometry Import - Wedge Attribute

   715   4   0
User Avatar
Member
6 posts
Joined: Jan. 2020
Offline
Hey y'all! Had a small roadblock and wanted to ask for some help. The goal is to get curves from Unreal to drive my terrain flattening/formation road tool, within my TOPS network. The issue I am having though is before even getting to unreal, and I am sure its just something dumb I am not seeing.

I've been following Kenny's Indie Gamedev tutorial series [www.sidefx.com] and am having an issue with the Geometry Import node not taking my Wedge attribute SOP path. The video I am getting issues on is the Multi-parms vid(#4)




I had noticed that Ari uses opinputpath in his geometry import tutorial [www.sidefx.com] but just wanted to ask if there was a proper method for me to go about.

Thanks so much for your help!
Edited by tourke - April 7, 2022 21:05:27

Attachments:
GeoImportSS_01.JPG (92.9 KB)
GeoImportSS_02.JPG (102.8 KB)
GeoImportSS_03.JPG (105.3 KB)

tpetrick
Staff
523 posts
Joined: May 2014
Offline
It's hard to say from screenshots what the problem is. Can you attach a .hip file that demonstrates the issue?
User Avatar
Member
6 posts
Joined: Jan. 2020
Offline
I had to recreate it, without my main network. But the error persists. Basically I can't call @curveasset on my geometry import node in the top network.

Thanks for taking the time to look through it! I appreciate you!

Attachments:
TopWedgeExample.7z (26.1 KB)

tpetrick
Staff
523 posts
Joined: May 2014
Offline
There are a few issues with your file. The first issue is that your expression has a typo -- it uses @curveassset but it should be @curvesasset instead. The second problem is that you're pointing the "SOP Path" parameter to an Object node, that contains another Object node. The path should really be pointed to a SOP instead -- `@curvesasset`/geo1 for example works as expected.
User Avatar
Member
6 posts
Joined: Jan. 2020
Offline
Just wanted to say thanks!

While that worked perfectly for my example project I sent in the 7zip file, it didn't work in my main network. With some slight troubleshooting based on what you had said, I added the output node to the path and it works fine for me now. So my final SOP path was: `@curvesasset`/geo1/output0

Really appreciate the help.
  • Quick Links