3DCoat-Houdini Applinker

   4708   9   4
User Avatar
Member
69 posts
Joined: March 2014
Offline
Hi.

I did 3DCoat-Houdini Applinker asset. It's possible to export-import meshes and export textures from 3DCoat. Very useful for modeling and texturing artists.

The asset: http://www.orbolt.com/asset/mifth::mifth_3dcoat_applinker [orbolt.com]



- Set the Exchange folder before exporting/importing. On linux it's at ‘home/user/3DCoatVersion/Exchange’. On Windows it's somewhere at user documents. 3DCoat creates such a folder itself.
- Tested on Linux. If you have any issues on Windows then write me here.

Video test of export/import of meshes and textures:
https://youtu.be/4WVgfgugZ5M [youtu.be]

3DCoat thread:
http://3dcoat.com/forum/index.php?showtopic=19145 [3dcoat.com]
Edited by - April 6, 2016 06:04:16
User Avatar
Member
326 posts
Joined: Feb. 2013
Offline
Looking forward to this!
User Avatar
Member
69 posts
Joined: March 2014
Offline
And! The asset is now at Orbolt!

http://www.orbolt.com/asset/mifth::mifth_3dcoat_applinker [orbolt.com]

Enjoy and test it!
User Avatar
Member
9 posts
Joined: Sept. 2016
Offline
Thank you
User Avatar
Member
54 posts
Joined: July 2011
Offline
Hi ya, this is a very useful tool. could you update it for H16.5 please?
I've created a folder in 3dcoat 4.7.5 name ‘Exchange’ but it doesn't get accepted by the dialog box on selection.


Thank you!
User Avatar
Member
69 posts
Joined: March 2014
Offline
Hi!
Actually it works in 16.5. All you need is just to copy the Exchange path. I'll fix it at Orbolt soon.
https://youtu.be/_JZVCWtCZCk [youtu.be]
User Avatar
Member
69 posts
Joined: March 2014
Offline
I have just updated the asset at orbolt.
User Avatar
Member
354 posts
Joined: Dec. 2006
Offline
Thanks man for your work!
User Avatar
Member
6132 posts
Joined: July 2005
Offline
Hi Paul,

I'm attempting to download it but I get an empty (0 byte) OTL file. I'm doing Manual Install btw, I can't install using Houdini at work.

Cheers,

Peter B
User Avatar
Member
6132 posts
Joined: July 2005
Offline
Strange it works OK at home. Nevermind, must be a quirk with my work machine.
  • Quick Links